Halvt skallig eller halvt hårig?

För er som kan, kan ni tänka tillbaka på 80-talet! Tänk på Grace Jones och Depeche Mode, synth-musiken för hela slanten. Hårtrenden bestod av halvt rakade sidor med maskinen.

Trender kommer och går, nu är denna synthstil tillbaka blandat med en grungerockig look som bland annat stilikonen Alice Dellal kännetecknar. Hon har ett långt blont svall med en rakad sida, och makeupen är oftast sotig.

 
Den brittiska modell och stilikonen Alice Dellal.

En svensk musikikon som skapar sin egen stil är Robyn som har sina skarpt skurna tinningar och en längre iögonfallande lugg.


Hippie-bandet!

Har du som många andra ett långt och vackert hår?
Vissa dagar kanske du känner att håret bara hänger och känns helt platt och tråkigt.. Det finns många enkla knep att få ett "tråkigt hår" till en frisyr! Ett knep som känns trendigt nu och en tid tillbaka är hippe-bandet. Ett enkelt band runt huvudet och helt plötsligt har du fått en helt annan look! Använd ett vanligt svart band eller varför inte ett mönstrat med olika färger? Även smycken kan användas.
 
Här har vi några kändisar som gärna kör hippe-stilen en vanlig dag:

 

På gång.

God morgon! Hoppas ni haft en skön helg! Tänkte skriva lite om vad som är på gång på salongen.

Torsdag den 19:onde ska vi ha lite produktinformation med Kerastase där vi kommer bli ännu bättre på deras befintliga produkter samt lära oss om deras nyheter som kommer till våren.

Tisdag 3 mars blir det produktinfo igen men då är det Sebastians produkter som gäller.

9:onde mars är det visning med Joico på Bygget i STHLM, där kommer dom visa de senaste trenderna både färg och klipp.

10:onde mars blir det visning med Sebastian. Visningen heter Black Bride, ska bli spännande att se vad dom har att ge.


Det är vad som är inbokat idag, sen dyker det säkert upp fler visningar eller spännande händelser under våren. Vi återkommer om det. Lägger in lite fina bilder från Joicos kollektion MINIMUM MAXIMUM

 


RSS 2.0