Snygg färgning

Förra veckan gjorde Monica en riktigt snygg färgning som vi gärna vill visa upp. här kommer före och efter bilder!




efter

Nya heta trender från Wella

Vi närmar oss våren lite grann, dagarna blir ljusare! Man känner att man har mer energi än tidigare och vårens hårtrender får oss här på salongen på bra humör.

Vi har spanat runt lite på Wellas hemsida och hittat på några olika trender som gäller för våren 2009.
Trenderna är uppdelade i 4 olika grupper som du kan se nedanför:
(Gå in på Wellas hemsida om du vill läsa mer om trenderna)

De-Lush




Utopia




Intersexion






Virtual Life

Killar, Män, Grabbar, Karlar.

Är det några killar som läser vår blogg? Hoppas det! Ville tipsa om American crews hemsida. www.americancrew.com.
En mycket bra sida med mycket inspiration och tips om bra produkter. Gå in på style gallery och kanske hittar du din drömfrisyr där.

Katrin tillbaka.

Den 16/2 kommer Katrin tillbaka till oss på salongen efter ca. 1,5 års mammaledighet. Välkommen tillbaka!!


Mer glans tack!

För dej som tycker ditt hår känns lite torrt, glanslöst och livlöst har vi den perfekta lösningen. Cellophanes från Sebastian Laminates är en mycket vårdande glans inpackning med färgpigment. Finns i 3 blonda nyanser: Honey blonde, Golden blonde och Pearl blonde. 3 röda nyanser: Gold red, Red red, och Hot red. Finns även 3 bruna nyanser: Golden brunette, Red brunette och Deep brunette. Callophanes har även en nyans som heter Clear som endast vårdar och ger glans åt håret. Alla nyanser går att blanda med varandra för att få det perfekta resultatet. Behandlingen gör vi här på salong och kostar från 925 kr resultatet håller upp till 4 veckor.  För att behålla färgen och glansen finns Cellophanes shampoo och balsam i 3 utföranden: Blondes, Brunette och Redheads.


Bra start på det nya året!

7 dagar in på det nya året känner vi här på salongen att detta kommer bli ett väldigt bra år. Har haft mycket att göra de första dagarna på året både gamla och nya kunder vilket känns jätte roligt!! Hoppas det håller i sej.


Tänkte passa på att lägga in lite bilder från Margits inträdesprov i ICD-intercoiffure förra våren. ICD är en organisation där världens bästa frisörer är med i. Man kan bara bli medlem om man blir värvad av en redan tidigare medlem och då måste man göra ett inträdesprov för att se om man platsar, och det gick ju utmärkt :). I höstas var dom iväg på världskongress i Rio de Janeiro.



VINTERKYLA

Om du har problem med statikst hår så här på vinterhalvåret har du lösningen här!
KMS Revival creme är en lättviktig leave-in kräm som återuppbygger och bevarar fuktighetsbalansen.
Ger omedelbar utredningseffekt och kontrollerar statiskt, flygigt hår.
Kostar 225 :-

Då var det nytt år!

Då har vi återhämtat krafterna efter jul och nyår och är tillbaka med nya inlägg. Hoppas ni haft det underbart över helgerna och fått lite extra ledigt från vardagen. Någon som gett något nyårslöfte? Vi på Salong Panczel har gett som löfte att vi ska bli så bra som möjligt på allt inom hår. Har även planerat att sätta igång med kund/VIP kvällar med olika teman. Kommer även jobba en del med modeller så om någon är intresserad av att ställa upp så kom gärna in och visa upp er!

GOD FORTSÄTTNING
Önskar personalen


RSS 2.0