RE:NU AGE DEFY

Vi vet vad som händer med vår hud när den åldras, men tänk också på att vårt hår går igenom mycket liknande förändringar; dvs förlorar sin förmåga att behålla fukt, blir tråkigare, tunnare, mera ömtåligt och mindre mottagligt för styling.

NU HAR VI PÅ SALONG PANCZEL INSKAFFAT PRODUKTERNA RE:NU AGE DEFY !

Redan när vi passerat åldern 20 år börjar våra hår att åldras. När vi fyller 45 år, är våra hår absolut inte som när vi var 20 år gamla. Och samma sak när vi fyller 65, då går det inte att jämföra med när vi var 45 år.

Introduktion: För första gången har Shiseido och Joico enat sina krafter och skapat ett revolutionerande försprång inom anti-aging när det kommer till hårets åldrande: en hårbottenkur designad till att ge näring till hårbotten samtidigt som den förhindrar uppkomsten av nya gråa hår och skapar en optimal milljö för att få fram ett friskt, glansigt och mer ungdomligt hår.


Tänkte nu presentera dessa spännande produkter som vi har införskaffat på salongen.

SOFTNESS & MANAGEABILITY
- För grovt, stripigt, glanslöst, torrt hår.
- Fokus på återfyllning av lipider och aminosyror

Har ditt hår blivit grovt och glanslöst med åldern?
Återställ hårets mjukhet och glans och förnya dess ungdomliga struktur och utseende i tre steg:

Steg 1. Schampo, rengör håret varsamt och gör det mjukare och mer lätthanterligt.


Steg 2. Condtioner, återfuktar håret och återställer förlorade lipider så att grovt stripigt hår blir mjukt och återfuktat.


Steg 3. Primer, Innovativ formula som används före styling för att göra håret slätt och mjukt och skydda hårets yta för en perfekt grund för styling. 
 

Vi går vidare till:

FULLNESS & BODY
- För glanslöst, fintrådigt, livlöst, kraftlöst, tunt hår.
- Fokus främst på skydd och i andra hand på återfyllnad av lipider och aminosyror.

Om ditt hår har blivit tunt och livlöst med åldern kan du nu göra det fylligare med dramatisk volym genom denna trestegsbehandling:

Steg 1. Pre-Schampo Treatment, återställer vitala lipider och proteiner hos tunt, sprött hår, så att håret blir starkare och späntsigare utan att bli tungt.


Steg 2. Schampo, rengör varsamt och stimulerar samtidigt hårbotten så att håret blir fylligare, tjockare och glansigare.


Steg 3. Primer, innovativ formula som används före styling för att ge tunt, livlöst hår mer struktur för den perfekta grunden före styling och volym.


Självklart finns det STYLING i RE:NU AGE DEFY också.

- Alla Re:nu Stylers har utvecklats med polymerkomplex som är enkla att ta bort med de milda, aminosyrebaserade tensidschampon.
- Behåller frisyren 50% bättre än andra produkter efter 24 timmar i hög fuktighet.
- Skyddar håret från värmeskador, förlust av lipder och färgurblekning.

Bodifying Lotion, alkoholfri värmeskyddande texturgivare som definierar rörligheten och producerar rik fyllighet i tunt hår utan att torka ut håret. Gör håret tjockare, glansigt och mjukt. Ger volym och överlägsen hållfasthet.


Controlling Créme, créme med medium stadga som ger stöd, kontroll, värmeskydd och hanterbarhet. Skapar en silkeslen och mjuk känsla. Förbättrar stylingförmågan och hårkänslan.



Volumizing Foam, varaktigt volymgivande skum med medium stadga, utformat med en optimal blandning av styling- och konditioneringspolymer för att bilda en flexibel, lätt, skyddande sköld kring varje hårslinga. Ger volym och smidighet till håret, motverkar friss.


Styling & Finishing Spray, en borstningsbar hårspray utan flagbildning som ger medium och flexibel stadga. Stadgan kan ökas genom användning av produkten i flera lager. Ger en lätt finish med glans, fuktresistens och överlägsen hållbarhet och följsamhet.



Sist men inte minst vill jag presentera:

RE:NUAL SERUM
När håret blir grått och förlorar sitt pigment får det en annan struktur och blir svårare att hantera och till och med att färga. Resultatet av många års avancerad forskning inom hårvård är en revolutionerande behandling för hårbotten som utformats av Shiseido Laboratories.

Re:nual Serum ger näring till hårbotten, ökar den naturliga melaninproduktionen och förstärker hårsäckarna för en optimal tillväxt av friskt, pigmenterat hår med vetenskapligt bevisat fungerande japanska naturliga ingredienser.
Används morgon och kväll på torrt hår. Appliceras direkt i hårbotten, en droppe i taget och fördela över huvudet.
Resultat efter 2-6 månaders användning är minskat antal nya gråa hårstrån.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0