SP I NY DESIGN!

SP står för System Professional, ett produktmärke som vi har arbetat länge med på salongen.

Nu är det dags för även SP att byta ut alla sina produkter. Ny design på förpackningarna och en del förändringar. För att göra allt lite enklare tänkte jag berätta för er om de nya sortimentet som kommit ut.

Produkterna är indelade i olika serier, vi börjar med:

SMOOTHEN
För ostyrigt hår
Formulan med Cashmere Complex som innehåller kaschmirextrakt och avocadoolja, är exklusivt framtagen för att göra håret mjukt och silkeslent. Håret blir lätt att reda ut, kontrollerat och strukturen blir mjuk och slät.



HYDRATE
För torrt hår
Håret blir otroligt friskt, mjukt, slätt och glansfullt. Formulan med Special Active Moisture Complex som innehåller glycerin, D-pantenol och glukos, ger en långvarig återfuktande effekt utan att tynga ner håret och optimalt skydd mot uttorkning.


REPAIR
För skadat hår
Den exklusiva RNP-formulan som innehåller hydrolyserat Keratin som reparerar, vårdar och skyddar håret samt ger förnyad motståndskraft.


VOLUMIZE
För fint hår
Ger håret styrka och volym. Den avancerade formulan med Creatonic complex, kombinerar sofistikerade volymkomponenter som stärker håret inifrån och bygger upp volym uan att tynga ned.


COLOR SAVE,
För färgat hår
Color Save produkterna skyddar din hårfärg från att falna och hårfärgen behåller sin glans märkbart längre. Formulan med 3D Protect Technology (som omsluter, skyddar och bevarar hårfärgen) med UV-filter och extrakt från olivblad ger ditt färgade hår lyster och vitalitet.


SHINE DEFINE
För glanslöst hår
Den exklusiva Tri Complex-formulan avlägsnar produktrester som gör håret glanslöst och bildar i stället en jämn yta där ljuset reflekteras, vilket ger glans och ny lyster åt håret.


CLEAR SCALP
Mot mjäll
Produkterna avlägsnar på ett skonsamt sätt mjäll och förhindrar uppkomsten av nya mjäll, och vårdar samtidigt hår och hårbotten. Formulan med Anti-Dandruff Complex ger ett effektivt skydd mot mjäll. (endast i Clear Scalp Shampeeling).


BALANCE SCALP
För känslig hårbotten
Produkterna med Dermacalm Complex är dermatologiskt testade och lugnar en känslig hårbotten. De lindrar irritation och klåda och har ett optimalt balanserat pH-värde.


STYLING
Perfect Hair - Ger håret ny struktur, stärker håret och skyddar mot värme.
Perfect Ends - Sluter kluvna hårtoppar och ger lyster och glans.
Weightless Finish - Ger håret struktur och lätt volym.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej! Tänkte fråga er om råd. Jag färgade håret mörkare hos min frisör för ca en månad sen. Innan blekte jag håret men tröttnade på utväxten. Nu har håret börjat gå av ett par cm från roten. Får spraya för att hålla nere stråna så det inte ska synas.Ingen kul alls eftersom jag har hår strax nedanför axlarna. Vad ska jag göra för att inte mer ska gå av?? Kommer allt hår gå av? Vill verkligen inte ha kort för jag har sparat länge nu. Är så ledsen.

/Caroline

2009-10-22 @ 18:47:33
Postat av: Salong Panczel

Svar till Caroline: Skulle tipsa om en bra inpackning från K-pak den heter deep-penetraiting reconstructor, den bygger upp skadat, slitet hår. Använd alltid ett bra vårdande shampoo när du tvättar håret. Till att börja med Kan du använda inpackningen varje tvätt för att förhindra att mer hår går av. Handdukstorka håret efter tvätten och sätt i inpackningen och låt verka 5 min. Tyvärr kommer du få stå ut med att spraya ner småhåren tills de växer ut mer och ligger av sej själva. Försök att inte använda fön/plattång för mycket då det kan hjälpa det slitna håret att gå av mer. De gånger du ändå måste använda värme på håret satsa på att köpa ett bra ärmeskydd, kan tipsa om Kerastase Ciment thermique. Lycka till hoppas håret återhämtar sej.

2009-10-23 @ 15:22:20
Postat av: Anonym

hej. jag har ett tunt och mycket slitet hår, jag har köpt en nattinpacking som heter elvital re-nutrition night elixir från L'Oréal. nu hade jag vela ha lite tips om den här produkten, eftersom att det inte står instruktioner eller liknande på förpackningen.



*blir håret lättare fettigt?

*sätter man det i håret direkt efter man duschat?

*hur ska man sova med det i håret? har man tex plastfoile elr liknande eller bara en handuk under håret?

*är det här verkligen en bra produkt på tunt och skadat hår eller är det en produkt som inte riktigt funkar?



tacksam för svar!

2009-10-27 @ 12:19:41
Postat av: Salong Panczel

Vi säljer tyvärr inte märket Loréal här på salongen så det är jätte svårt att säga hur just den nattinpackningen fungerar. i säljer nattinpackning från kerastase och den sätter man i torrt ellet fuktigt hår inann man går och lägger sej, den är vårdande och skyddar håret från yttre påfrestningar. Dom har 2 varianter av den, en för fina tunna hår och en för grova hår vilket gör att håret inte blir fett av den.

MVH Salong Panczel

2009-10-27 @ 17:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0